razgolićeni instinkt

17 Jun, 2008

Nestea - You Can`t Beat The Feeling

degustator — Autor conanstrashni @ 17:45

Na našem tržištu se konačno pojavio jedan kvalitetan brend - Nestea! Ne bih da sad reklamiram ali činjenica je da konačno imamo jedan normalan Ice tea brand u našoj zemlji. Neko će reći da zaboravljam na Rauch i još neke. Pa jeste, Rauch je jedini na koji sam barem ja mogao da računam ranije ovde, ali sam znao da nije ništa u poređenju sa Lipton i Nestea hladnim čajevima ili čak Snapple ( nazvaću to Sveto Trojstvo kvalitetnih iced teajeva). Mada lično najviše volim Liptone i kao iced i kao obične čajeve, ne libim se da uzmem i druge ako su dostupni. Naravno to važi kada sam u inostranstvu bilo kom od uobičajenih destinacija sem možda Crne Gore gde je verovatno slična situacija kao ovde.

     clanak 1           clanak 1

     Što se tiče domaćih proizvođača ice tea-eva, a tu ću da im pridodam i Hrvate to jest Janu, moram da priznam da je to sve jedan dobar pokušaj ali svakako mlitav. To važi posebno za Nectar ice tea gde ljudi ’ladno ubacuju konzervans?!. Ne znam da li je to razlog što mi nešto smeta kad nekad popijem ovaj njihov iced tea, ali svakako moraju još mnogo da uče da bi napravili pitak, blag i osvežavajući napitak. Svaka čast na dizajnu ali to je samo jedan korak i ne presudan da bi neko olako kupio proizvod. Kad ti je na polici Rauch i Nectar iced tea uzećeš ono prvo, a kad bi bili Nestea i Lipton, uzeo bi sve samo ne ona prva dva posebno ne Nectar.

     Postojao je i Fresh&Co ice tea pa su ga ukinuli verovatno zbog Nestea pošto je CocaCola HBC ionako vlasnik ove vojvođanske kompanije. U svakom slučaju, njihov ex je bio isto fušeraj od napitka.
     Jana ice tea-evi predstavljaju takođe jedan minus u proizvodnji ise teajeva. Možda onaj lemon green tea možda nije loš ali generalno sve su to sokići a ne ice teajevi.
clanak 1

    Tako na kraju samo da poželim da dođe i LiptonSmile sa svojim čajevima, i da Nestea ponudi neku veću ambalažu za svoje hladne čajeve, a ne samo od 0.5 flašice. Mada nisam siguran da li to imaju s obzirom da nisam primetio u inostranstvu veću ambalažu od 0.5 i 0.33 kao limenke (Turska, Hrvatska, Tunis).

Ovo leto će svakako biti u znaku Nestea-a. 


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs